Jump to content
Wiitchcraft

Dark Flame not working? (fixed)

Recommended Posts

Posted (edited)

I don't understand it it but Dark Flame just doesn't work even though its unlocked. I find this to be a huge issue. Anyone else having this problem or just me?

Edited by Wiitchcraft

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
6 minutes ago, Wiitchcraft said:

I don't understand it it but Dark Flame just doesn't work even though its unlocked. I find this to be a huge issue. Anyone else having this problem or just me?

U need to hit the first 2 buttons, then a split second later hit right trigger

Edited by Hieraphant

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
9 minutes ago, Hieraphant said:

U need to hit the first 2 buttons, then a split second later hit right trigger

I'm hitting the buttons right, its just not coming out. Worked fine on both betas cant get it to work now though. You used to even be able to do it after Rushing Crow, cant even do it after that. I just don't understand. I only get Abyssal Flame .

Edited by Wiitchcraft

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can sit there all day long holding down on left thumbstick and RB clawing away then tap R trigger and activate the dark flame. 

Do u have dark flame in learnable still?

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Hieraphant said:

I can sit there all day long holding down on left thumbstick and RB clawing away then tap R trigger and activate the dark flame. 

Do u have dark flame in learnable still?

I have it under Main since I spent points on it. I think its just glitched, maybe when I unlock Dark Flame II. I mean, I do everything right but instead I get Abyssal Flame, this is very weird since I've played Sorc on all the betas and its the same thing but its just not working.
 

3-1-2019_2-14-24_PM-dw2rayrl.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Wiitchcraft said:

I have it under Main since I spent points on it. I think its just glitched, maybe when I unlock Dark Flame II. I mean, I do everything right but instead I get Abyssal Flame, this is very weird since I've played Sorc on all the betas and its the same thing but its just not working.
 

3-1-2019_2-14-24_PM-dw2rayrl.png

I think u may be right. I remember having the issue at the start of beta 2 but by the end it was working, maybe once u get dark flame 2 it will fix itself

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/1/2019 at 1:21 PM, Wiitchcraft said:

I have it under Main since I spent points on it. I think its just glitched, maybe when I unlock Dark Flame II. I mean, I do everything right but instead I get Abyssal Flame, this is very weird since I've played Sorc on all the betas and its the same thing but its just not working.
 

3-1-2019_2-14-24_PM-dw2rayrl.png

Look at what Dark Flame is saying on your screen, Did you change your button layout or something?  because this states LS(back/down) + RB and LB.   Should be LS+RB+RT

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

From your previous conversation you already proved you changed your key assignments, so this is why this isn't working for ya, your Welcome.  TBH though i'm already 55 and would have to maybe consider your RT to LB swap, might seem more comfortable and seamless to this skill

 

image.thumb.png.0a8d5e8383b150ee1ce4d7285eea0aa8.png

Edited by kunser
added more notes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
14 hours ago, kunser said:

From your previous conversation you already proved you changed your key assignments, so this is why this isn't working for ya, your Welcome.  TBH though i'm already 55 and would have to maybe consider your RT to LB swap, might seem more comfortable and seamless to this skill

 

image.thumb.png.0a8d5e8383b150ee1ce4d7285eea0aa8.png

Changing the buttons was not the issue, I even tried putting it back to default. It was glitch, I actually resolved it by resetting my skills, which solved the issue once I re-unlocked it. But thanks, I forgot I posted this in this section too.

Edited by Wiitchcraft

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...